SIFIR ATIK EĞİTİM PROJESİ

Okulumuz 2/A Sınıfı öğrencileri geçen yıl Tema Vakfı gönüllüsü olmuş ve Tema Vakfı’nın ‘Yavru Tema ‘ Eğitim portalındaki etkinlikleri gerçekleştirmişlerdi. Bu yıl da TEMA Vakfı’nın ‘Sıfır Atık Eğitim Projesi’ne katıldılar. TEMA Vakfı Bafra temsilcisi Saadet Öztürk, Sınıf Öğretmenimiz Ümran Akyurt’a 21 Aralık 2023 tarihinde proje eğitim materyallerini teslim etmek amacıyla okulumuzu ziyaret etti.

“Sıfır Atık Eğitim Projesi” TEMA Vakfı tarafından; çocukların doğal varlıkların korunması, doğa dostu tüketim alışkanlıkları, atık yönetimi gibi konularda farkındalık geliştirmeleri ve “sıfır atık” yaklaşımını tanımaları amacıyla hazırlanmış bir projedir. Sıfır Atık Eğitim Portalı'na üye olan Öğretmenimiz Ümran Akyurt ve öğrencileri, eğlenceli materyallerle sıfır atık etkinliklerini uygulayacaklar.

24-12-202324-12-2023

Yayın: 24.12.2023 - Güncelleme: 24.12.2023 23:56 - Görüntülenme: 112