Okulumuzda 8 Aralık 2023 Cuma günü, İnsan Hakları ve Demokrasi Günü Programı yapıldı.

Okulumuz öğrencileri 5 Aralık 2023 Salı günü, Eti Çocuk Tiyatrosu'nun Bafra Belediye Kültür Merkezi'nde sergilediği 'Mutluluk Parkı' adlı  tiyatro oyununu izledi.

Kasım ayında okulumuzun en temiz sınıfı seçilen 4/B sınıfı öğretmeni İtihar Kazanasmaz ve öğrencilerine kupaları takdim edildi. 4/B sınıfı öğretmen ve öğrencilerini tebrik ediyoruz.

'Farkımız Okumak Olsun' projesi kapsamında Kasım ayı boyunca, belirlenen gün ve saatlerde tüm sınıflarımızda okuma etkinlikleri gerçekleştirdik.

24 Kasım 2023 Cuma günü okulumuzda Öğretmenler Günü programı gerçekleştirildi.

Kas

10 Kasım, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal ettiği gün.

Ölümünün 85. Yılında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve minnetle andık.

Kas

Sağlık, Temizlik ve Beslenme Kulübümüzün ‘Temiz Sınıf’ projesi kapsamında ekim ayının en temiz sınıfı seçildi. Hazırlanan kriterlere göre Sağlık, Temizlik ve Beslenme Kulübü öğrencileri, öğretmenleri Seher Bayar ve Şahnur Türkoğlu rehberliğinde sınıfları değerlendirdi. Bu değerlendirme sonucunda 3/D sınıfı Ekim Ayının temiz sınıfı seçildi. ‘Temiz Sınıf Kupası’ ve ‘Temiz Sınıf Belgesi’ 3 Kasım 2023 Cuma günü yapılan bayrak töreninde, kulüp öğretmeni Seher Bayar tarafından 3/D sınıf öğretmeni Nurcan Tokgöz’e teslim edildi.

3/D Sınıf öğretmeni Nurcan Tokgöz ve öğrencilerini tebrik ediyoruz.

Kas

Değerler Kulübü öğretmenlerimiz Nurcan Tokgöz, Merve Atalı ve Kübra Yayla eşliğinde değerler kulübü öğrencilerimizle ‘Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Saygılıyım’ projesi kapsamında 1 Kasım 2023 Çarşamba günü Gaziosmanpaşa Camii ziyaret edildi. Okulumuz manevi danışmanı ve Gaziosmanpaşa Camii imamı Hasan Şirin Ekim ayı değerlerimiz olan ‘Edep, Saygı ve Nezaket’ değerleri konusunda öğrencilerimize paylaşımda bulundu.

Kas

Gaziosmanpaşa İlkokulu 2023/2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurulu 31/10/2023 Salı günü saat 14.30'da okulumuzun bahçesinde yapıldı. Geçen dönem Okul Aile Birliğinin çalışmaları değerlendirildi. Geçen Dönem Okul Aile Birliğinde görev alan velilerimize okul müdürümüz Sefer USLU tarafından plaketleri takdim edildi. Yeni Okul Aile Birliği asil ve yedek üye seçimleri yapıldı.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılını coşkuyla karşılamak, sağlıklı bir yaşam tarzını teşvik etmek ve bisiklet tutkunlarını bir araya getirmek için Bafra Belediyesi tarafından 29 Ekim 2023 Pazar günü düzenlenen bisiklet turuna okulumuz öğrencileri de katıldı.

Ekm

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. Yıl dönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, okulumuzda coşkuyla kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı hazırlıkları kapsamında sınıf ve okul panoları öğrencilerimizin emekleriyle hazırlandı. Sınıflarımız bayraklarla donatıldı. Öğretmen ve öğrenci konuşmaları hazırlandı. Şiirler paylaşıldı. Koro çalışmaları yapıldı. Ve son olarak tüm okul öğrencilerimizin katılımıyla ‘Cumhuriyet Güneşi’ gösterisi yapıldı.
Okulumuzda Cumhuriyet coşkusu yediden yetmişe herkesin katılımıyla coşku içinde kutlandı.

Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

Ekm

7-22 Ekim tarihleri arasında yapılan Kod Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuz 2/A Sınıf Öğretmeni Ümran Akyurt ve öğrencileri 17 Ekim Salı günü ‘Kodla Öğren’ adlı etkinliği gerçekleştirdi. Okulumuzda Kod Haftası etkinlikleri kapsamında Cumhuriyetimizin 100. Yılı temalı kodlama çalışmaları da yapıldı.

Ekm

Okulumuz Afet Hazırlık Kulübü öğretmenleri;  Kader Dursun ve İftihar Kazanasmaz rehberliğinde okulumuzda 13 Ekim 2023 Cuma günü deprem tatbikatı yapıldı.

Ekm

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü etkinlikleri kapsamında okulumuzda kuş yemliği hazırlama, hayvan maskeleri hazırlama ve drama çalışmaları vb. etkinlikler yapılarak, hayvanları korumanın önemi vurgulandı.

Ekm

Birinci Sınıf öğretmenimiz Tamer Dindar;  29 Eylül 2023 Cuma günü okuma yazma sürecine yeni katılan öğrencilerine yaptırdığı başkanlık seçimi uygulamasında, başkan adaylarına birer renk seçtirerek, öğrencilerin desteklediği adayın rengini kutuya atmalarını istedi. En çok tercih edilen renk sınıf başkanını belirledi.