Etiket Sonuçları: Bafra

11 Aralık 2023 Pazartesi günü okulumuz 3/C sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Mehmet Alp'in rehberliğinde temizlik etkinliği gerçekleştirdi. Bu etkinlik kapsamında, Gaziosmanpaşa Camii bahçesini temizleyerek örnek bir davranış sergilediler.

Öğretmenimiz Mehmet Alp ve öğrencilerini bu örnek davranışlarından dolayı tebrik ediyoruz.

Okulumuzda 8 Aralık 2023 Cuma günü, İnsan Hakları ve Demokrasi Günü Programı yapıldı.

Okulumuz öğrencileri 5 Aralık 2023 Salı günü, Eti Çocuk Tiyatrosu'nun Bafra Belediye Kültür Merkezi'nde sergilediği 'Mutluluk Parkı' adlı  tiyatro oyununu izledi.

Kasım ayında okulumuzun en temiz sınıfı seçilen 4/B sınıfı öğretmeni İtihar Kazanasmaz ve öğrencilerine kupaları takdim edildi. 4/B sınıfı öğretmen ve öğrencilerini tebrik ediyoruz.

'Farkımız Okumak Olsun' projesi kapsamında Kasım ayı boyunca, belirlenen gün ve saatlerde tüm sınıflarımızda okuma etkinlikleri gerçekleştirdik.

24 Kasım 2023 Cuma günü okulumuzda Öğretmenler Günü programı gerçekleştirildi.