Ekm

Okulumuz Afet Hazırlık Kulübü öğretmenleri;  Kader Dursun ve İftihar Kazanasmaz rehberliğinde okulumuzda 13 Ekim 2023 Cuma günü deprem tatbikatı yapıldı.

Ekm

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü etkinlikleri kapsamında okulumuzda kuş yemliği hazırlama, hayvan maskeleri hazırlama ve drama çalışmaları vb. etkinlikler yapılarak, hayvanları korumanın önemi vurgulandı.

Ekm

Birinci Sınıf öğretmenimiz Tamer Dindar;  29 Eylül 2023 Cuma günü okuma yazma sürecine yeni katılan öğrencilerine yaptırdığı başkanlık seçimi uygulamasında, başkan adaylarına birer renk seçtirerek, öğrencilerin desteklediği adayın rengini kutuya atmalarını istedi. En çok tercih edilen renk sınıf başkanını belirledi.

Ekm

22 Eylül 2023 tarihinde mezunu olduğu okulu ziyaret ederek, halı sahamızın açılışını yapan Samsun milletvekili Orhan Kırcalı'ya ve beraberindeki heyete teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuzda 28 Eylül 2023 Perşembe günü 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı gerçekleştirildi.

Eyl

11-14 Eylül 2023 İlköğretim Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuz 2/ C sınıfı öğretmeni Ünal Güneşdoğdu ve 2/D sınıfı öğretmeni Dursun Demir öğrencileriyle birlikte okulumuzu 13 Eylül 2023 Çarşamba günü yapılan ilçe töreninde temsil ettiler.

14 Eylül 2023 Perşembe günü okulumuzda İlköğretim Haftası Kutlama Programı yapıldı.

15 Eylül 2023 Cuma günü okulumuzda eğitim-öğretime yeni başlayan Okulöncesi ve 1. Sınıf öğrencilerimizi 2/A sınıfı öğretmeni Ümran Akyurt ve öğrencileri ziyaret ettiler. Ve ukulele eşliğinde çocuk şarkıları söyleyerek okula yeni başlayan öğrencilerimize hoş vakit geçirttiler.

Eyl

Okulumuzda okul öncesi ve birinci sınıf öğretmenlerimiz, Okul Müdürümüz Sefer Uslu başkanlığında ve Rehber Öğretmenimiz Sümeyye Doğan’ın rehberliğinde Uyum Haftası Uygulama Çizelgesinde belirtilen etkinlikleri gerçekleştirmektedir.

Eyl

2022-2023 Eğitim öğretim yılında, okul bahçemizde yapımına başlanan halı saha tamamlandı.

6 Eylül 2023 Çarşamba günü, okulumuzun halı sahasının yapımında görev alan teknik elemanlar ve kontrolörler sahanın son incelemelerini de yaptılar.

Okulumuza hayırlı olsun.

Eyl

Öğretmenlerin 2023 Yılı Eylül dönemi Mesleki Çalışmaları 04-08 Eylül 2023 tarihleri arasında okulumuzda yapılmaktadır.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan çalışma programı, 04-08 Eylül 2023 tarihleri arasında Okul Müdürü Sefer Uslu başkanlığında 09.00-13.00 saatleri arasında tüm öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirilmektedir.

Tem

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA OKULUMUZDA MÜDÜR YARDIMCILIĞI GÖREVİNE ATAMASI OLAN ASIM TAMER ÇÖLLER OKULUMUZDA  8 YILLIK GÖREV SÜRESİNİ TAMAMLAYARAK 01/08/2023 TARİHİNDE OKULUMUZDAKİ GÖREVİNDEN AYRILARAK YENİ GÖREV YERİ OLAN BAFRA 30 AĞUSTOS İLKOKULU MÜDÜR YARDIMCILIĞI GÖREVİNE BAŞLAMIŞTIR.

KENDİSİNE YENİ GÖREV YERİNDE BAŞARILAR DİLERİZ

OKULUMUZDA 1915 ÇANAKKALE SAVAŞLARI MOBİL MÜZE İLE VELİLERİMİZ VE ÖĞRENCİLERİMİZ BULUŞTU VE GEÇMİŞE YOLCULUK YAŞADILAR

OKULUMUZDA 10 ARALIK GÜNÜ -İNSAN HAKLARI HAFTASI PROGRAMI SEHER BAYAR ÖĞRETMENİMİZİN BAŞKANLIĞINDA ÖĞRENCİLERİMİZİN ŞİİRLER VE GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİNİ ANLATAN YAZILAR OKUMALARIYLA KUTLANDI

Kas

HAYATIMIZ MATEMATİK PROJEMİZ KAPSAMINDA OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİ GÖKŞEN ALTUN , ÜNAL GÜNEŞDOĞDU , AYSUN TANK İLE BİRLİKTE ÖĞRENCİLERİMİZ OKULUMUZDA PANO OLUŞTURARAK HAYATIMIZ MATEMATİK PROJESİNİ HAYATA GEÇİRDİLER

Kas

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE  İSG İLKYARDIM EĞİTMENİ HACER KARAMUK TARAFINDAN İSG KAPSAMINDA İLKYARDIM EĞİTİMİ VERİLDİ

Kas

Bu yıl Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 84. Yılı.

'Atatürk Haftası' kapsamında anasınıfından dördüncü sınıfa kadar tüm sınıflarımızda sınıf panoları hazırlandı. Şiirler ezberlendi. Resimler yapıldı. Marşlar söylendi.  Öğretmenlerimiz ALPTEKİN KAHRAMAN ve Ünal Güneşdoğdu'nun rehberliğinde anma programımız hazırlandı. İngilizce öğretmenimiz Şahnur Türkoğlu rehberliğinde okul panosu düzenlendi.

10 Kasım günü TRT'nin yayınıyla anma programımız başlatıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından bayrak yarıya indi. Sedat Gürbüz öğretmenimizin günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından hafta boyunca öğrencilerimizin yaptığı hazırlıklar sergilendi.